Splošne informacije

Predprodaja festivalskih in dnevnih vstopnic poteka na spletnem mestu EVENTIM ter na vseh njihovih prodajnih mestih po Sloveniji. Prvih 500 festivalskih vstopnic je na voljo po znižani ceni. V četrtek je vstop na festival prost!

Žal za vstop na letošnji festival ne bo mogoče koristiti bonov za kulturo.

Otroci do 14. leta starosti prejmejo brezplačno vstopnico. Za spremljevalca invalida je vstop prost.

Otroci do 14. leta starosti prejmejo brezplačno vstopnico. Za invalide in spremljevalca je vstop prost.

Od petka 23. julija do nedelje 25. julija lahko vstopnice kupite na vhodu med 10.00 in 23.00. Koncerti bodo na sporedu od četrtka do nedelje. Za več informacij si oglejte program festivala.

Festival je živalim prijazen. Prosimo, da za njimi počistite iztrebke. Na festivalskem prizorišču bodo na voljo koši za ločeno zbiranje odpadkov in pepelniki, zato ni razloga, da bi za seboj pustili prostor nečist.

Na prireditvenem prostoru bo festivalska tržnica s stojnicami s hrano in tekoča pitna voda. Obiskovalce spodbujamo, da prinesejo svoj krožnik in pribor, saj tako lahko skupaj zmanjšamo število odpadkov, ki jih bo festival proizvedel. Na območje festivala je dovoljeno uživati lastno hrano in prigrizke. Kurjenje odprtega ognja pa je na celotnem festivalskem območju strogo prepovedano!

Obiskovalci prireditve nosite odgovornost za izpolnjevanje PCT pogojev. Upoštevajte medsebojno razdaljo. V kolikor ni mogoče ohranjati fizične razdalje, si nadenite masko. Med festivalom priporočamo, da si razkužujete roke in sledite drugim priporočilom NIJZ za omejitev širjenja bolezni COVID-19.